VAN ÇALDIRAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU MESAJI.

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU MESAJI.

   2016–2017 Eğitim-öğretim yılının birinci dönemini huzur ve sağlıkla tamamlamış bulunuyoruz. Harcadığınız emeklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

       Kıymetli Öğretmenler,

      Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımız sizlerin eseri olacaktır. Öğrencilerinize tatili dinlenerek, ders ve ödev etkinliklerinin dışında okuma, ailesi ile birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak zaman geçirmelerini tavsiye edin. Öğretmenler olarak yaptıklarımızı, yapmak isteyip de yapamadıklarımızı, varsa hatalarımızı, bunların ışığında gelecek öğretim döneminde nasıl daha faydalı olabileceğimizi bir kez daha gözden geçir.

       Saygıdeğer Veliler,

      Eğer çocuğunuz başarısızsa,  sonuç ne olursa olsun sevginizi vurgulayın. Önlerinde uzun bir dönem daha olduğunu unutmayın, biraz gayretle bunları düzeltebileceklerine dair onlara güven aşılayın. Çocuğun karnesi anne baba içinde eksikleri gösteren bilgidir. Öncelikle çocuğunuzun başarısızlık nedenlerini tespit edin. Ona göre hareket edin. Eğer Çocuğunuz Başarılı ise onu şımartmadan ödüllendirin. Bu çok önemlidir.

      Sevgili Öğrenciler,

      Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyetini omuzlarınızda sizler yükselteceksiniz.

      Unutmayın tembel öğrenci yoktur, okumanın bilincinde olmayan çalışmayan öğrenci vardır. Sizlere bol kitap okumanızı öneriyorum, okuma sevgisini kazandıktan sonra okumayı alışkanlık haline getirdiğinizde, çalışma konusunda bütün engelleri aşarsınız. Sonuçta hedefinize ulaşırsınız.

      Bu vesile ile hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.




ÖMER ASLAN

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ



Çaldıran Hükümet Konağı 4. Kat - 0432 412 22 38

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.