VAN ÇALDIRAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EK DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRME DUYURUSU

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EK DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRME DUYURUSU

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için merkez ve kırsal mahalle okullarımızda görevlendirilmek üzere Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi  + Pedagojik Formasyon Belgeleri olan ve Çocuk Gelişimi (2 ve 4 Yıllık)  mezunların ücretli öğretmenlik başvuruları alınacaktır.

         İlgililerin duyurunun ekindeki başvuru formunu doldurup, Başvuru Formu, 2022 Kpss Sonuç Belgesi, Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi ve Formasyon Belgesini  25.08.2023 tarihi mesai bitimine kadar müdürlüğümüz "İNSAN KAYNAKLARI" birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru aşamasında yazılan belgeler dışında başka belge ibrazı talep edilmeyecektir. Görevlendirme yapılması halinde aşağıda listelenen belgelerin ibraz edilmesi gerekmektedir. İstenen belgeleri eksik teslim eden adayların değerlendirilmesi yapılmayacaktır. Görevlendirmeler KPSS sınav puanına göre yapılacaktır.
          İlgililere önemle duyurulur.

Başvuru Formu: /meb_iys_dosyalar/2023_08/13161827_BAYVURU_FORMU.xlsx

BAŞVURU ESNASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

1-Başvuru Formu (Müdürlüğümüz Web Sitesinden Temin Edilebilir.)

2-Diploma veya Mezuniyet Belgesi onaylı fotokopisi

3-Formasyon belgesi ve diğer sertifikalar (Yabancı Dil, Bilgisayar ve vb.)

4-2022 yılı KPSS Sonuç Belgesi

GÖREVLENDİRME YAPILMASI HALİNDE İSTENİLECEK BELGELER:

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2- Sabıka Kaydı (E-Devlet'ten Alınabilir.)

3- Bir Adet Vesikalık Fotoğraf

4- Askerlik Durum Belgesi (Erkekler İçin)

5- Ziraat Bankası Çaldıran Şubesi İBAN numarası

 

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞINDA GÖREVLENDİRİLECEKLERDE ARANACAK GENEL ŞARTLAR:

 

1. Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen Genel ve Özel şartları taşıyor olmak.

3. Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4. Sağlık durumunun öğretmenlik görevini yapmasına engel olmamak.

5. Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak. Askerliğini yapmış, askerlikten muaf ya da askerliği 15 Haziran 2024 tarihine kadar tecil edilmiş olmak.(Bakaya kalmamak).

6. Yurt dışındaki yükseköğretim kuramlarından mezun olanlar bakımından, öğreniminin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denkliği yapılmış olmak.

7.  Emekli olan bıranş ve sınıf öğretmenleri ek ders ücreti karşılığı öğretmenlik başvurusu müracaatında bulunabilecektir.

8. Görevlendirmeler Eğitim Fakültesi öncelikli olarak yapılacaktır. 2023 yılı Eğitim Fakültesi Mezunları diploma notuna göre görevlendirilecektir. Fen Edebiyat Fakültesi Mezunları görevlendirmeleri ise yine Formasyon Belgesi olan adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır. 2023 Fen Edebiyat Mezunları ise Diploma notuna göre görevlendirilecektir. Formasyon Belgesi olmayan adaylar tüm görevlendirmeler bittikten sonra ihtiyaç olması halinde yerleştirilecektir.

9.Dört yıllık Fakülte Mezunları ve 2 Yıllık Çocuk Gelişimi Mezunlarının başvurusu alınacaktır.

Çocuk Gelişimi Bölümü dışındaki diğer 2 yıllık Bölüm mezunlarının başvuruları alınmayacaktır.

10.Sadece E-Devlet Başvurusu olup belge ibraz etmeyen adayların görevlendirmeleri kesinlikle yapılmayacaktır.

11. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında mazeret bildirmeden görevden ayrılan, okul idaresi tarafından hakkında Tutanak tutulan, öğretmenlik mesleğinin gerektirdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmeyen adaylar değerlendirmeye alınmayacak olup herhangi bir Eğitim Kurumuna görevlendirilmeyeceklerdir.  

 

 

ÇALDIRAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

 

İnsan Kaynakları Yönetimi Şube Müdürlüğü


Çaldıran Hükümet Konağı 4. Kat - 0432 412 22 38

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.